Miere de Anghinare 400g

Miere_Angi_4

Produs nou

Mierea de anghinare este buna pentru:

  • Inima
  • Ficat
  • Stomac

Mai multe detalii

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 1 punct de loialitate. Cosul tau va totaliza 1 punct de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,00 lei.


15,00 lei

Tara de provenienta: Romania

Produs in Stupina MiereTVO

Produs 100% Natural 

NU contine grăsimi, sodiu, zahăr, aditivi alimentari, apa sau arome adaugate

Mierea de Anginare sau Maracine este 100% naturala, deci este un desert care iti aduce beneficii pentru sanatate si nu calorii inutile! Este bogata in antioxidanti si nu contine grasimi, iar gustul dulce este dat de continutul de glucoza si fructoza, sursele naturale de energie ale organismului tau.

Mierea de maracine este o miere cu o culoare deschisa, de o calitate excelenta si cu un gust puternic aromat. Aceasta ofera mineralele si vitaminele de care organismul are nevoie. Este o miere ce se cristalizeaza lent si reprezinta una din specialitatile romaneasti de miere, obţinut în Delta Dunării.

Maracinele, paducelul, gherghinarul sau gherghinul este supranumit stapanul inimii. Putine plante sau medicamente din lume se pot lauda cu asemenea efecte vindecatoare in bolile de inima, ca maracinele. Bioflavonidele din paducel au un puternic efect antioxidant. Ele intaresc rezistenta peretilor vaselor sanguine, dilata si relaxeaza arterele. Celelalte substante din paducel scad nivelul colesterolului si reduc depunerile de grasime de pe peretii arterelor si din alte testuri (fiind un bun aliat in curele de slabire).

Mierea de anghinare aduce numeroase beneficii in lupta cu bolile de ficat si de inima, in regularizarea tensiunii arteriale, in asigurarea unui aparat circulator sanatos, sporind circulaţia şi nutriţia la nivelul inimii. Are, de asemenea si proprietati de relaxare a sistemului nervos si este indicata pentru copiii cu ADHD, deficit de atentie si focalizare.

Mierea de anghinare este o miere de sezon, deci exista posiblilitatea ca aceasta sa nu fie disponibila pe durata intregului an!

Mierea este un aliment cu gust dulce și parfumat, cu aspect semifluid, vâscos sau cristalizat și culoare specifică, având un conținut mare de zaharuri și substanțe minerale, vitamine, enzime, acizi organici.
În raport cu substanțele colorate care se găsesc în nectar și care sunt pigmenți vegetali-caroten, clorofilă, xantofilă- culoarea mierii diferă de la incolor până la neagră. La mierea de nectar predomină culoarea galbenă. Mierea strânsă la începutul primăverii are o culoare de un galben viu, până la portocaliu. Cu timpul, mierea își pierde culoarea inițială, de obicei se închide la culoare, iar în timpul cristalizării se deschide.

Prin calitățile sale nutritive este considerată un aliment de mare valoare în hrana oamenilor de toate vârstele, având utilizări largi în dietetică și terapeutică.

Mierea este foarte des folosită în alimentație, în bucătărie sau ca medicament, fiind foarte apreciată de medicina populară. De asemenea are importante aplicații în alimentația artificială, în alimentația pre- și postoperatorie, în pediatrie și ginecologie.

Cristalizarea prezinta o garantie a calitatii, fiind un fenomen specific mierii naturale.
Cristalizarea mierii este influentata de raportul dintre fructoza si glucoza, care sunt principalii ei componenti.  

ATENTIE!! A nu se administra copiilor sub 1 an si persoanelor alergice la produsele apicole!

Scrie o recenzie

Miere de Anghinare 400g

Miere de Anghinare 400g

Mierea de anghinare este buna pentru:

  • Inima
  • Ficat
  • Stomac

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

17 alte produse in aceeasi categorie: