Polen Crud Caserola 200g

polen_crud2c

Produs nou

 • Ameliorarea digestiei - regleaza tranzitul intestinal, 
 • Stimuleaza arderea grasimilor si ajuta la controlul greutatii;
 • Stimularea detoxifierii organismului; 
 • Ameliorarea astmului;
 • Cresterea capacitatii de efort si imbunatatirea performantei sportivilor;
 • Dezvolta Masa Musculara
 • Reducerea nivelului colesterolului
 • Imbunatatirea potentei si cresterea libidoului

Mai multe detalii

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 1 punct de loialitate. Cosul tau va totaliza 1 punct de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,00 lei.


15,00 lei

-5,00 lei

20,00 lei

Informatii

Tara de provenienta: Romania

Produs in Stupina MiereTVO

Produs 100% Natural

Gustul surprinzător, foarte plăcut și parfumat al acestui tip de polen provine dintr-o mare varietate de plante din zonele pure, nepoluate, de deal și de munte. Contribuie la regenerarea florei intestinale, având un rol demn de luat în considerare în tratamentul bolii Crohn sau al colitelor ulceroase. Datorită conținutului bogat în vitamine B, proteine și minerale, suplinește carențele alimentare și previne cancerul de sân sau osteoporoza. 

Polenul Crud Poliflor aduce un surplus de energie în organism, este un excelent antianemic, vitaminizant si meneralizant fiind indicat îndeosebi persoanelor ce trăiesc în mediul urban și care, datorită ritmului de viață agitat, sunt supuse la diverse forme de stres, sau persoanelor aflate în convalescență. Diminuează oboseala cronică, redă optimismul și vitalitatea.

Mod de administrare:

Copii - 1 lingurița/zi (5 gr);

Adulți - 1 lingura/zi (15 gr).

Se recomanda cure de minim 7 saptamani, de 2 ori pe an, dar poate fi consumat tot timpul anului, fara restrictii.

Mod de păstrare: A se păstra în congelator, la temperaturi cuprinse între -5ºC și -18ºC.

Polenul Crud este un aliment VIU, care are în plus față de polenul uscat lactofermenți ce ajută la regenerarea florei intestinale, enzime, bacterii benefice și antioxidanți.

UIMITOR!!!    Polenul Crud se păstrează la congelator, dar NU îngheață, datorită conținutului scăzut de apă (aproximativ 8-10%), lucru care permite consumarea imediată după ce a fost scos din congelator.

Acest produs al stupului este păstrat în forma sa naturală, CRUDĂ, pură și neprelucrată, pentru a garanta eficiența terapeutică maximă!

Este considerat unul dintre cele mai complete si hranitoare alimente, intrucat contine aproape toti nutrientii necesari oamenilor. Polenul adunat de albine este bogat in proteine (aprox. 40% proteine), aminoacizi liberi, vitamine, inclusiv complexul B, si acid folic.

Polenul de albine este un aliment complet si contine multe elemente pe care produsele de origine animala nu le poseda. Polenul de albine este mai bogat in proteine decat orice alta sursa animala. La greutate egala, contine mai multi aminoacizi decat carnea de vita, ouale sau branza. Circa jumatate din proteine sunt sub forma aminoacizilor liberi care sunt gata sa fie utilizati direct de catre corp.

Conţinutul mediu în zaharuri al ghemotoacelor de polen este de 15% ; la acesta se adaugă hidraţii de carbon, alţii decât zaharuri, şi în special amidonul şi celuloza. Polenul este relativ bogat în vitaminele din grupa B, dar în egală măsură se găseşte vitamina C şi cantităţi importante de caroten şi carotenoizi. Printre pigmenţi, notăm prezenţa rutinei, care se ştie că sporeşte rezistenţa vaselor capilare.

Consumul grăuncioarelor de polen în doze zilnice, care nu depăşesc câteva zeci de grame(10-15 grame) nu este de natură să acopere nevoile alimentare ale unui adult, dar poate să aducă un aport de vitamine şi să completeze deficitul unei alimentaţii neechilibrate. S-a pus în evidenţă o acţiune foarte importantă a polenului în creştere, o acţiune certă asupra formulei sanguine şi o acţiune antibiotică care se manifestă în special asupra colibacilului. Polenul poate fi întrebuinţat în medicină, singur sau în amestec cu miere (miere polivitaminoasă), în avitaminoze (profilactic sau curativ) şi în alimentaţie ca produs dietetic şi bogat în proteine. Există medici care le recomandă pacienţilor lor cure de polen şi acestea pentru afecţiuni foarte variate. Se pare că nu există contraindicaţii majore pentru consumul regulat al polenului în cantităţi mici.

Singurul mijloc de a obţine polen pur în cantităţi importante şi în condiţii economice acceptabile este folosirea colectorului de polen. Colectoarele sunt dispozitive care se fixează la urdiniş, având orificii prin care albinele sunt obligate să treacă la intrarea în stup. Datorită frecării de marginile acestor orificii, polenul se scutură pe un grătar de unde cade în tăvi. Cele două rânduri de orificii prin care albinele sunt nevoite să treacă ca să pătrundă în stup sunt aşezate la distanţă de 5 mm. Colectoarele de polen în timpul culesului mare se scot. 

Uscarea polenului, oricare ar fi materialul utilizat, trebuie să respecte următoarele norme : absenţa luminii puternice şi în special a luminii solare, temperatura să nu depăşească 40-45°C la nivelul polenului, uscarea în straturi subţiri (câţiva milimetri), ventilaţie uşoară. Trebuie evitată utilizarea uscătoarelor cu ventilator într-o cameră cu praf. Polenul adunat de albine se trece astfel printr-o sită de mătase şi pe urmă se usucă întins pe hârtie la loc uscat, la umbră şi ferit de accesul insectelor (acarieni microscopici). Polenul destinat consumului uman trebuie să fie triat cu grijă. Se trece prin site şi, la nevoie, vânturarea permite eliminarea deşeurilor grosiere şi a prafului. Adeseori este necesar un examen vizual pentru a elimina deşeurile care au scăpat la triere. Conservarea polenului în cantităţi mari, de ordinul mai multor zeci de kilograme, se face de preferinţă în ambalaje bine etanşeizate şi la frig. Cu cât temperatura este mai scăzută cu atât condiţiile de conservare sunt mai bune. Frigul opreşte şi dezvoltarea insectelor sau a acarienilor care, uneori, riscă să paraziteze un stoc de polen, în ciuda unui triaj riguros. Nici un produs insecticid, nici un produs care degajează vapori toxici nu trebuie pus în contact cu polenul, bogat în materii grase care fixează uşor acest gen de substanţe.

Actiuni benefice ale polenului asupra organismului includ:
- Ameliorarea digestiei - regleaza tranzitul intestinal, mai ales in cazurile deconstipatie cronica sau diaree, stimuleaza arderea grasimilor si ajuta la controlul greutatii;
- Ameliorarea functionarii sistemului imun si stimularea detoxifierii organismului; 
- Ameliorarea circulatiei sangvine sistemice;
- Ameliorarea astmului;
- Cresterea capacitatii de efort si imbunatatirea performantei sportivilor;
- Reducerea nivelului colesterolului
- Imbunatatirea potentei si cresterea libidoului;

 

Recenzii

 • Comentarii facebook ()
 • Nota 
  2017-12-18

  RECOMAND

  Polenul de la ei este foarte bun. Am luat 2 caserole si sunt foarte multumit. Recomand!

  Scrie-ti parerea!

  Scrie o recenzie

  Polen Crud Caserola 200g

  Polen Crud Caserola 200g

  • Ameliorarea digestiei - regleaza tranzitul intestinal, 
  • Stimuleaza arderea grasimilor si ajuta la controlul greutatii;
  • Stimularea detoxifierii organismului; 
  • Ameliorarea astmului;
  • Cresterea capacitatii de efort si imbunatatirea performantei sportivilor;
  • Dezvolta Masa Musculara
  • Reducerea nivelului colesterolului
  • Imbunatatirea potentei si cresterea libidoului

  Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

  1 alt produs in aceeasi categorie: